Livet......

Tja, livet.....just nu går mitt liv i vågor :(
Ena dagen glädje, nästa dag ledsen, nästa dag roligt och så rullar det på, mitt framför mig.....
Jag hinner inte med.........
 
Jag "blev av med bilen" i veckan som gick, kunde inte betala längre den höga kostnad per månad som krävdes av mig/oss. Vi är två om kontot.
Snubben som skulle hämta bilen var himla trevlig och lät schysst i telefon så det kändes lite lättare eftersom man känner sig som en "bad människa" för att man hamnat i den ekonomiska skiten :(
Han och en äldre snubbe kom och hämtade Chevrolet´n och dom var väldigt trevliga :)
 
 
Denna fina pärla lämnade jag ifrån mig :(
Så lite hastigt och lustigt fick vi söka efter en beg bil till mig. Sagt och gjort, vi åkte runt lite häromkring och kollade på bilar, Kalmar, Ljungby, Växjö och Vetlanda.
I Vetlanda fanns det en Volvo V70-1997 :)
In med dom två små kidsen i bilen, fikakorg packades och iväg!
Väl framme skulle bilen kollas och testas!
Den fick följa med hem, bromsarna runt om var bytta, ny styrled, dragkrok, automatare och gått nästan 40 000 km, men vadå, en Volvo kan rulla rätt långt ;)
En liten detalj lyckades dock vi missa ;( hur vi nu gjorde d ;) men det vart hål i ljuddämparen :( så nu låter bilen lilte kraftfullt när man kommer rullandes on the roads ;)
Men det får bli att kolla runt efter ett nytt ljuddämparsystem och sen rullar min nya pärla med en härlig glöd på vägarna framöver =)
 
Nåt i denna stil är det jag brummar runt i nu =)
 
Så tack Birgitta och Staffan för gåvan på 7500 kr till bilen, det hjälpte jättemycket när våra resurser inte räckte  till.
 
 
Kram <3 Ulle